14 juni: Workshop Krachtenveldspel

Hoe kan jij bewuster invloed hebben op jouw werk?
Ontdek het via het spelen van het Krachtenveldspel!

Organisaties zijn in ontwikkeling. Steeds meer groeit het besef dat een organisatie die anticipeert op de toekomst ‘heel de mens’ als basis heeft. Álle mensen, geen functiegroep uitgesloten.

Daarom is persoonlijke ontwikkeling de basis voor organisatie ontwikkeling. Hoe wil jij je ontwikkelen om zelf een persoonlijke groei door te maken? Hoe kun je deze persoonlijke ontwikkeling actief inzetten om samen met jouw collega’s de organisatie te laten groeien?

Het Krachtenveldspel helpt je om antwoord te vinden op deze vragen. Het is een bordspel met dobbelsteen en speelstenen. Je wordt door het spelen verrijkt met inzichten en belemmeringen gerelateerdaan je eigen samenwerk-vraag. Het maakt de relatie helder tussen jouw persoonlijke ontwikkeling en die van de samenwerking binnen je werk. Je leert van je eigen vraag en die van je mede-spelers.

Op een intensieve en toch ontspannen manier ben je actief aan de slag met persoonlijke werkvraagstukken en ontdek je nieuwe krachtbronnen en oplossingen.

Een waardevolle ervaring!

Het spel:
* brengt je in contact met jouw “eigen-wijsheid”;
* geeft verdiepende informatie over de organisatiecultuur en hoe jij je als individu daartoe verhoudt;
* laat zien hoe persoonlijke betrokkenheid doorwerkt in de ontwikkeling van de organisatie;
* laat exact zien hoe ‘mindsets’ en ‘overtuigingen’ resultaten beïnvloeden;
* bevordert de gevoeligheid voor de samenhang van verschillende perspectieven.

Het verloop van de dag.

Na kennismaking met de medespelers en begeleiders, verkennen we ieders vraagstuk en scherpen dit waar nodig aan. De hieruit voortvloeiende vraag vormt jouw leidraad voor het spelen van het spel.
Het spel zelf is een bordspel met dobbelsteen en speelstenen, waarbij iedere speler verrijkt wordt met inzichten en belemmeringen gerelateerd aan hun werkvraag.

Ook worden opdrachten uitgevoerd gerelateerd aan de werkvraag. Al spelend verdiep je het inzicht in jouw vraag en biedt het spel perspectieven voor een oplossingsrichting.
Naast werken aan de eigen werkvraag, biedt deze dag volop mogelijkheid te leren van de ervaringen van de andere spelers.

De dag start om 09.00 en eindigt om 17.30 en wordt gehouden in ’s Hertogenbosch.
De kosten zijn € 195,- per persoon (excl. btw) inclusief een heerlijke lunch.
We spelen het spel met 6 deelnemers.

Opgeven:
Geïnteresseerd? Geef je snel op, want ervaring leert dat er veel belangstelling is.
Email naar: info@natuurlijkorganiseren.nl

Enkele reacties van eerdere deelnemers:

Een prachtig ontworpen spel. Het heeft mij weer verder geholpen op mijn pad. Dank voor jullie begeleiding!

De sfeer die door jullie werd neergezet was fijn. De instructie was helder en veel persoonlijke aandacht voor ieder van ons. De opdrachten pasten goed en waren raak. Ik kon ook leren van de ervaringen van de anderen.

De relatief kleine groep en de openheid die er eigenlijk direct was gaf vertrouwen. Ik ervoer het ook wel als een heel erge luxe om een hele dag met een voor jezelf van belang zijnde vraag bezig te zijn en ook nog echt een antwoord te krijgen. Ja, echt bijzonder.

Het is ook mogelijk het Krachtenveldspel met een team te spelen. Vraag naar verdere mogelijkheden en bel me op 0641038708.