Annelies de Moet

Annelies de Moet

anneliesdemoet@krachtenco.nl
06 41038708
Het pad toont zich door het te gaan.
Nieuwsgierig als ik ben, leerde ik dat het leven gaat over mijn eigen pad vinden. En ontdekte ik de grote waarde van je unieke zelf leven met je eigen kwaliteiten. Om die tot uitdrukking te brengen in de wereld en om zo van toegevoegde waarde te zijn. En zo ontwikkelde ik mijn passie om met mensen op weg te zijn. Niet op een gebaand pad, maar als gids en ‘padvinder’ eigen wegen ontdekken, ziel en zakelijkheid verbindend. Met een gezamenlijk gedroomde toekomst voor ogen. Zo kan het leven stromen en via ieder mens tot uitdrukking komen. Dat samenbrengen geeft een plus aan samenwerken.
Ik zie een organisatie of bedrijf als een samenwerkingsverband. Daarom doe ik mijn werk vaak in opdracht van een organisatie, die gelooft dat het in deze tijd van transformatie anders kan. En dat het daarbij essentieel is dat de kracht en eigenheid van de mensen volledig tot ontwikkeling en bloei mogen komen.
In mijn rol als gids en verbindende veranderaar ben ik op m’n best in de vorm van procesbegeleider, dagvoorzitter of coach. Naast werken voor een organisatieverband, faciliteer ik workshops systemisch werk en het Krachtenveldspel en organiseer ik stilte retraites en reizen waar ‘persoonlijk leiderschap’ de rode draad is.